Atunci când îți planifici concediul la mare, nu pot ști niciodată dacă vremea în zilele respective va fi una frumoasă sau nu. Cel mai bine ar fi să alegi o unitate de cazare care să îți ofere tot felul de facilități în cazul în care nu poți să mergi la plajă. Un astfel de loc este Hotel Fortuna, un hotel în Eforie Nord care pune la dispoziție nenumărate activități atât pentru adulți cât și pentru copii.

Camerele hotelului sunt spațioase și moderne, dotate cu televizoare de ultimă generație și internet prin wireless, astfel încât să te poți destinzi chiar dacă alegi să stai doar în cameră.

Dacă vrei să te relaxezi pe deplin, poți alege să mergi la centru SPA – OASIS SPA, unde accesul este gratuit pentru oaspeții hotelului. Trebuie ca înainte să faci programare la recepție, deoarece facilitățile centrului sunt în limita locurilor disponibile. Poți să te bucuri la această unitate de cazare din Eforie Nord de saună uscată, masaj, jacuzzi sau zonă de relaxare. Trebuie să știi că pentru copiii de sub 14 ani accesul este interzis la saună și jacuzzi. Programul OASIS SPA este de la 07.00 până la 19.00.

O altă modalitate de petrecere a timpului liber pentru adulți o reprezintă zona Forty Games. Aici diferite aparate și accesorii, pentru biliard, air hockey, fotbal de masă, ping-pong sau badminton. Astfel, adulții se pot relaxa, pot face mișcare și pot socializa într-un mediu plăcut.

Când vremea nu este bună de plajă, te poți relaxa la restaurant sau la bar. Mâncarea este servită în regim de bufet suedez, iar băutura este cu acces la open bar. Nu uita să porți în permanență brățara de la recepție pentru acces în zonele hotelului.

Dacă îți dorești ca în zilele în care nu poți merge la plajă să te ocupi în liniște de afacerea ta sau să rezolvi problemele personale, la Hotel Fortuna există Business Corner, o zonă cu laptopuri și acces gratuit non stop pentru persoanele care au peste 16 ani.

Dacă rezervi cu mult înainte, pentru a te bucura de reduceri early booking și vrei să iei cu tine și copiii, este și mai important să ai în vedere facilitățile oferite de unitatea de cazare. La Hotel Fortuna, copiii vor avea parte de tot felul de activități, de la pictură și dans, până la pictură pe față și tot felul de concursuri. Toate se desfășoară în ținutul Forty Land, un loc special amenajat, iar accesul este gratuit pentru micii oaspeți ai hotelului, dar aceștia trebuie să fie însoțiți de părinți.

După cum probabil ți-ai dat seama, Hotel Fortuna este un loc ce te va ajută să ai zile de concediu plăcute și relaxante indiferent de sezonul în care alegi să mergi la mare sau de vremea de afară. Dacă vrei să profiți și de reduceri în Eforie Nord, ia în calcul faptul că s-a lansat early booking pentru vara anului viitor și ajungi să plătești mai puțin pentru sejurul tău.

 

 

Util: