Sa inchiriezi o rulota poate fi simplu – incredibil de simplu chiar! Totusi, sa fii complet pregatit de a conduce rulota respectiva si de a duce la bun sfarsit o calatorie in aceasta este un lucru complet diferit.

Procesul de inchiriere este abia inceputul si nici 10% din toata aventura care te asteapta. Astfel, daca esti la prima inchiriere de autorulote, trebuie sa stii neaparat lucrurile mentionate mai jos. Acestea te vor ajuta sa mentii controlul asupra calatoriei tale si implicit sa ai o prima experienta cat mai placuta!

inchiriere autorulote

Planul trebuie realizat din timp

Ai nevoie de un plan complet de actiune inca inainte de a decide ce tip de rulota vrei sa inchiriezi. De exemplu, trebuie sa stii exact cate persoane de vor insoti, cate zile vei fi pe drum, cate zile vei petrece intr-un parc de rulote, dar si conditiile de drum, vremea si ruta de intoarcere. Desigur, nici nu trebuie mentionate bugetul, activitatile din timpul drumului sau prepararea meselor.

Daca esti la prima inchiriere de autorulote, aceste lucruri pot fi foarte coplesitoare. Din fericire, compania de la care inchiriezi autorulotele iti poate oferi o mana de ajutor, cel putin privind rutele, conditiile de drum si interactiunea cu parcurile de rulote.

Alege rulota in mod corespunzator

Niciodata sa nu alegi o autorulota fara sa vezi exact cum arata interiorul acesteia, ba chiar fara sa ai parte de un tur complet al masinii. De exemplu, unele rulote sunt promovate ca avand 3 sau 4 locuri de dormit, dar tu trebuie sa te asiguri ca fiecare loc garanteaza un somn confortabil.

Daca se pune problema unei calatorii mai lungi, ultimul lucru pe care vrei sa-l gestionezi sunt durerile de spate ale unui prieten sau membru de familie.

Nu uita de costurile suplimentare

Este de la sine inteles faptul ca procesul de inchiriere autorulote nu este unul simplu. In medie, pretul unei autorulote poate depasi cateva zeci de mii de dolari. Astfel, va trebui sa depui o garantie, dar si sa ai o asigurare speciala pentru calatoria cu autorulota. Aceste costuri suplimentare pot fi influentate atat de durata calatoriei, cat si de distanta pe care planuiesti sa o parcurgi.

Astfel, un alt aspect esential consta in planificarea corespunzatoare a bugetului. Multe persoane care se afla la prima inchiriere de autorulote uita de lucrurile mici – echipamente si ustensile necesare in interiorul rulotei, accesorii, elemente aferente generatoarelor sau buteliile de gaz (daca va fi nevoie).

Crezi ca nu esti pregatit pentru o experienta cu autorulota?

Fii fara grija, ATYC este aici sa elimine orice grija! Din dragoste pentru aventurile cu autorulota, ATYC, pe langa gama variata de vehicule de calitate superioara oferite, preia si dificultatile de planificare ale calatoriilor. Astfel, tu vei avea mai putine griji si implicit mai mult timp de distractie!

Gama de autorulote ATYC este echipata cu diverse tipuri de vehicule, ideale atat pentru familii, cat si petnru grupuri mai mari de prieteni. Platforma ATYC te asteapta cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a pune la punct prima ta experienta cu autorulota!

Util:

More in:Publicitate