Dacă ți s-a făcut poftă de o pâine de casă aburindă sau de gustul autentic italian și vrei să gătești o pizza la tine în grădină, mai bună decât cea din restaurant, atunci, te invităm să descoperi gătitul la superlativ cu noul cuptor de gradina Alfa Forni Profesional – unitate premium de gătit fabricată în Italia și făcută să răspundă perfect nevoilor tale.

Cuptoarele profesionale ALFA FORNI de exterior pentru curte și grădină

Cuptoarele Alfa Forni pentru curte și grădină sunt alegerea perfectă, atât pentru profesioniști, cât și pentru amatorii cuptoarelor rustice din întreaga lume. Acestea sunt unități de gătit premium de calitate înaltă și ușor de utilizat, ce îmbină perfect tehnologia cu tradiția.

Cuptoarele metalice Alfa Forni sunt concepute ca modele moderne, gândite după un proiect special, menit să îmbunătățească modul în care te bucuri de preparate gătite perfect, utilizând un cuptor cu aprindere rapidă și de înaltă precizie. Fiecare model Alfa Forni din oferta meșterilor sibieni de la PEFOC, dispune de aceeași tehnologie, inclusiv cele casnice sau pentru amatori, oferind tuturor pasionaților, șansa de a-și coace propriul sortiment la fel de gustos ca într-o pizzerie autentică sau în vatra cu lemne plină de cozonaci aburinzi și pâine proaspătă de casă, din casa caldă a bunicii.

Fiind cea mai inovatoare marcă ce propune cuptoare cu temperaturi care ajung până la 500°C, Alfa Forni conservă întreaga creativitate și tradiție italiană prin care s-au remarcat de-a lungul celor peste 40 de ani, într-o unitate de gătit în aer liber, perfecționată până în cele mai mici detalii. 

Întreg conceptul acestui gratar gradina premium a fost primit cu mare deschidere de către bucătarii casnici, dar și de către cei profesioniști, gătind împreună cu prieteni, familie sau invitați la show-uri culinare sau evenimente corporate. Simplicitatea sa unică, versatilitate și designul atractiv din oțel corten sau negru, creează un nou concept de a găti și în același timp, de a petrece momente remarcabile în aer liber sau pe terasă, în compania plăcută a celor dragi.

Așadar, experimentează gătitul la un nou nivel și bucură-te de satisfacția și entuziasmul culinar pe care cuptoarele Alfa Forni ți le pot oferi! Cu ajutorul cuptoarelor italiente vei avea posibilitatea să încerci o sumedenie de rețete pe care nu ai avut curajul să le încerci până acum. Strânge-ți familia și gașca de prieteni în jurul meselor imbelșugate cu feluri de mâncare preparate în stil tradițional, dar cu beneficiile celor mai noi tehnologii în materie de gătit!

Dacă și tu vrei doar ce e mai bun pentru familia și prietenii tăi dragi, intră chiar acum în magazinul oficial www.pefoc.ro! Aici poți vizualiza și comanda întreaga ofertă de cuptoare Alfa pentru pizza și pâine, cuptoare ceramice Big Green Egg de grădină, alături de multe alte modele de grătare clasice pe cărbuni, grătare pe gaz, modele de gratar electric Weber sau materialele necesare pentru construcția în regim propriu de grătare de grădină zidite din cărămidă. 

Dar veștile bune nu se opresc aicic! Transportul este gratuit pentru comenzile cu o valoare totală de cel puțin 1300 lei, ajungând la tine acasă sigur și rapid, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii.

Util:

More in:Publicitate