Patul într-o cameră de hotel este unul dintre cele mai importante aspecte, deoarece pentru ca un somn să fie plăcut și liniștit, este important ca acesta să fie pregătit cum se cuvine. De asemenea, există persoane cărora le este greu să se odihnească în alt pat decât cel de acasă, iar cazarea într-o cameră de hotel unde patul nu este îngrijit, frumos mirositor și confortabil, le va îngreuna și mai mult odihna. Astfel, asigură-te că cei care se cazează în hotelul de care te ocupi au parte de toate necesitățile unui somn liniștit și îndestulător.

Lucruri pe care este necesar să le ai în vedere atunci când aranjezi patul într-o cameră de hotel:

  1. Salteaua. Ce poate fi mai important în pregătirea patului pentru clienți decât salteaua? Aceasta influențează foarte mult calitatea somnului, iar un somn prost, știm foarte bine, poate influența negativ întreaga zi, motiv pentru care salteaua trebuie să fie aleasă cu mare atenție. Un alt aspect important când vine vorba de alegerea saltelelor este legat de salteaua pentru paturile duble. O alegere potrivită este ca, pentru un pat dublu, să adaugi o saltea suficient de mare pentru acesta și să nu optezi pentru două saltele mai mici, deoarece pentru mulți clienți acest aspect este neplăcut.
  1. Pernele, pilotele și lenjeriile de pat. Odată aleasă salteaua corectă, urmează îmbrăcarea acesteia – un alt pas important și care cuprinde achiziționarea mai multor produse, printre care se numără pernele și pilotele. Acestea contribuie și ele la obținerea unui somn odihnitor prin umplutura pe care o au, dar și prin fermitatea lor, oferind temperatura necesară pentru a dormi fără probleme. De asemenea, lenjeria de pat este nelipsită pentru a îmbrăca salteaua, dar și pernele și pilotele, fiind ingenios să optezi pentru lenjerii din materiale calitative, care se calcă ușor și sunt rezistențe la trecerea timpului. În acest sens. lenjeriile de pat pentru hotel de la Horecatex.ro sunt realizate din materiale precum bumbac și damasc, de un alb imaculat, fiind perfecte pentru patul dintr-o cameră de hotel.
  1. Atenția la detalii. Aspectul este un alt punct important când vine vorba de pregătirea unui pat dintr-o cameră de hotel. Astfel, salteaua, pernele, pilotele și lenjeria de pat trebuie să fie curate și, bineînțeles, frumos parfumate. Totodată, când vine vorba de lenjerie, fii atent ca aceasta să fie călcată când este așezată pe pat. După aranjarea patului poți adăuga alte mici detalii pe care clienții le vor aprecia, precum un mesaj de bun venit lăsat pe pat sau clasicele petale de trandafiri, dacă urmează să se cazeze un cuplu. De asemenea, dacă va veni și un copil poți adăuga pe pat o pătură frumos colorată, cu diferite imprimeuri iubite de cei mici. La acest pas creativitatea este binevenită și dacă reușești să vii cu ceva nou este nemaipomenit.

În concluzie, pentru a avea clienți mulțumiți, care să revină la hotelul de care te ocupi, asigură-te că oferi un spațiu ideal pentru odihnă, astfel încât turiștii tăi să se trezească plini de energie și dornici să fie activi.

Sursa foto: pexels.com.

Util:

More in:Publicitate