Cuba are multe de oferit, dar nu este încă o destinație turistică populară. Pe măsură ce tot mai mulți oameni vor descoperi amestecul său unic de cultură, istorie și frumusețe naturală, această destinație va deveni din ce în ce mai aglomerată. Dacă dorești să eviți aglomerația și să te bucuri de tot ce este mai bun din Cuba înainte de a deveni prea populară, acum este momentul! Iată 4 motive pentru care ar trebui să vizitezi Cuba anul acesta!

 

Iată cele 4 motive care te vor convinge să alegi Cuba

  • Viață sălbatică unică

Dacă atunci când mergi în vacanță îți place să te bucuri de natură, atunci Cuba te va lăsa surprins. Aici este casa a mii de specii unice de animale, păsări și plante. Cele mai multe dintre ele pot fi găsite în cele peste 50 de rezervații naturale care există pe insulă. Cuba are peste 30 de parcuri naționale și arii protejate unde vizitatorii pot face drumeții sau călări prin păduri sau mlaștini în căutare de animale sălbatice.

 

De asemenea, oferă o mulțime de oportunități pentru observarea păsărilor (birdwatching), inclusiv excursii conduse de ghizi experți care știu unde să caute specii specifice.

  • Mâncare ieftină și delicioasă

Motivul numărul unu pentru a vizita Cuba în acest an este mâncarea. În calitate de turist, veți putea încerca unele dintre cele mai delicioase mâncăruri din Caraibe pentru foarte puțini bani.

 

Unul dintre cele mai populare feluri de mâncare este sandvișul cubanez, preparat cu carne de porc prăjită, șuncă, brânză elvețiană, murături și muștar pe o pâine cubaneză prăjită. Un alt fel de mâncare popular este Ropa Vieja, care este o tocană făcută cu carne de vită tocată, roșii, ceapă și ardei. Pentru un răsfăț dulce, încercă flan cubanez, care este un desert de cremă cu un topping de caramel. Și, bineînțeles, nu uita să bei un Cuba Libre răcoritor, care este un amestec de rom, Coca-Cola și suc de lămâie.

  • Oameni prietenoși și amuzanți

Atunci când vizitezi Cuba, vei fi fermecat de oameni. Cubanezii sunt foarte prietenoși și primitori. Le place să împărtășească un zâmbet și o glumă cu tine și le place să danseze și să cânte împreună ca o comunitate.

 

Vei observa, de asemenea, că mulți dintre ei fac glume despre ei înșiși, având un mare simț al umorului! Este obișnuit ca cubanezii să invite turiștii în casele lor pentru cină sau băuturi, așa că, dacă acest lucru se întâmplă prea des, poate deveni copleșitor. Dar, de obicei, aceste invitații sunt sincere, așa că nu le refuza!

  • Pentru a experimenta cultura și istoria

Cuba are o cultură și o istorie fascinante, care datează de la începutul secolului al XVI-lea. Sunt atât de multe de învățat despre această țară, despre oamenii și modul său de viață. Așa că dacă ești un fan al istoriei și al culturii bogate, alege un sejur în Cuba cu ajutorul celor de la karpaten.ro! Printr-un singur click vei putea organiza cea mai interesantă vacanță de anul acesta!

 

Cuba este o țară minunată de vizitat și este momentul perfect pentru a merge. Țara are o mulțime de istorie și cultură de explorat, în plus, există câteva obiective turistice uimitoare de văzut. Sperăm că, după ce vei citi aceast articol vei dori să îți rezervi călătoria cât mai curând posibil!

 

Util:

More in:Publicitate