Avantajul pe care Bucureștiul îl oferă este diversitatea și multiplele opțiuni pe care le aduce când vine vorba de relaxare, ieșiri cu prietenii și distracție. Singura problemă care poate să apară când opțiunile sunt vaste este nehotărârea. Nu reușești să te hotărăști unde să-ți petreci seara și lipsa recomandărilor poate duce la alegerea unui local care nu oferă ceea ce promite. Motiv pentru care, scopul acestui articol este de a oferi câteva recomandări de localuri din capitală, pentru ca tu să ai o seară exact așa cum ți-o dorești.

Iată 3 locuri din București în care merită să ajungi: 

1. Berăria H 

Putem spune că diversitatea este unul dintre principalele cuvinte prin care se remarcă acest local – Berăria H – restaurantul din București cu muzică live este mereu pregătit cu artiști de top, din diferite zone și sfere muzicale, de la seri cu muzică de petrecere, până la seri dedicate stilurilor rap, pop, rock și nu numai. De asemenea, aici poți avea parte de pachetul complet, atât muzică live și distracție, cât și mâncare delicioasă și diverse tipuri de băuturi. 

Printre artiștii pe care îi poți asculta în următoarea perioadă la Berăria H se regăsesc trupa Zuralia, care va oferi un super show balcanic, trupa Mandinga pentru o seară latino perfectă, Vlăduța Lupău și mulți alții. De asemenea, vor urma și petreceri cu diferite tematici, precum Retro Night și American Night. Tot ce trebuie să faci este să alegi seara în care va cânta artistul tău preferat și să te bucuri de o atmosferă de senzație.

2. Ceramic Cafe

Ceramic Cafe este o cafenea care a prins viață pe baza unui nou concept. Mai exact, în timp ce te bucuri de o cafea sau un cocktail, ai ocazia să pictezi o cană pe care să o iei acasă la plecare. În plus, cănile sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, oferindu-ți astfel, posibilitatea de a alege. De asemenea, chiar dacă nu ești talentat la desen, merită totuși să faci o vizită acestui local, deoarece scopul principal nu este de a crea o operă de artă. Adevăratul scop este de a te ajuta să elimini  stresul și gândurile negative din mintea ta, printr-o activitate plăcută și relaxantă. Acesta este un context în care ai posibilitatea să îți exprimi sentimentele pe cana pe care o pictezi.

Astfel, conceptul acestei cafenele te scoate puțin din monotonia zilnică, iar dacă preferi un loc liniștit, cu o atmosferă caldă, Ceramic Cafe este ceea ce ai nevoie. 

3. Angeline Cake Boutique

Dacă pofta de dulce guvernează întreaga seară nu evita să dai o fugă până la Angeline Cake Boutique. Acesta este un loc frumos colorat, cu multe flori, ce este împânzit de dulciuri pregătite cu ingrediente naturale. Ai oportunitatea de a alege mini prăjituri, eclere cu diverse arome, pastel de nata, un desert specific Portugaliei sau chiar faimoasele New York Rolls, care au fost extrem de promovate pe social media. În plus, datorită numărului semnificativ de persoane care au postat aceste rolls-uri de la Angeline Cake Boutique, cofetăria a început să aibă parte de tot mai mulți clienți pofticioși și dornici să le încerce.

În cazul în care alegi să faci o vizită acestui local, vei avea ocazia să-ți satisfaci pofta de dulce cu un desert pregătit cu pasiune din ingrediente calitative. 

În concluzie, propunerile prezentate încearcă să acopere mai multe categorii de oameni. Aceste localuri sunt potrivite atât pentru cei care își doresc să asculte o muzică bună și să se distreze, cât și pe cei care simt nevoia de o seară petrecută în tihnă, plină de relaxare și poate cu un preparat delicios care să le încânte papilele gustative. 

Sursa foto: magneto.ro

Util:

More in:HoReCa