În ultimii ani, conceptul de ultra all inclusive a devenit din ce în ce mai popular în rândul turiștilor dornici să se bucure de vacanțe fără griji. Cu promisiunea unor servicii de lux și a unei experiențe de neuitat, ultra all inclusive a redefinit modul în care ne petrecem concediile. Dar ce înseamnă, de fapt, ultra all inclusive?

Haideți să descoperim împreună ce implică acest pachet turistic, pentru a decide dacă este soluția ideală pentru următoarea vacanță.

Mesele și băuturile

În pachetele ultra all inclusive, toate cele trei mese principale ale zilei – micul dejun, prânzul și cina – sunt servite în sistem bufet. Aceasta înseamnă că aveți acces la o gamă largă de preparate culinare, care se pot schimba zilnic pentru a satisface toate gusturile. În plus, unele resorturi oferă și mese tematice, cu preparate specifice unor anumite țări sau regiuni.

În ceea ce privește băuturile, ultra all inclusive înseamnă acces nelimitat la o selecție variată de băuturi alcoolice și nealcoolice. De la cocktail-uri delicioase, până la vinuri de calitate, turiștii se pot bucura de băuturile preferate în orice moment al zilei.

Snack-uri și gustări

Pe lângă mesele principale, ultra all inclusive include și gustări servite între mese, precum fructe, sandvișuri sau produse de patiserie. De asemenea, unele resorturi oferă servicii de room service 24/7, pentru a vă putea bucura de gustări și băuturi chiar în confortul camerei dumneavoastră.

Activități și facilități sportive

Un alt avantaj al pachetelor ultra all inclusive este faptul că majoritatea activităților și facilităților sportive sunt incluse în preț.

Astfel, puteți profita de terenurile de tenis, bazinele de înot, sălile de fitness, cursurile de yoga, pilates sau aqua gym, fără a plăti taxe suplimentare. De asemenea, unele resorturi includ și sporturi acvatice ne-motorizate, precum snorkeling, caiac sau windsurfing.

Divertisment și animație

Pentru a vă asigura o experiență de neuitat, resorturile ultra all inclusive pun la dispoziție spectacole, muzică live și petreceri tematice, pentru a anima serile turiștilor. În funcție de locație și de resort, puteți asista la show-uri de dans, de magie, de acrobații sau chiar la proiecții de filme în aer liber.

Majoritatea resorturilor includ și programe de animație și divertisment pentru copii, precum cluburi de mini și juniori, unde cei mici se pot bucura de jocuri și activități educative sub supravegherea unor animatori profesioniști.

Spa și wellness

Un aspect esențial al vacanțelor ultra all inclusive este posibilitatea de a vă răsfăța în centrele spa și wellness ale resorturilor. Acestea oferă o varietate de tratamente, cum ar fi masaje, terapii faciale, exfolieri corporale și băi aromatice.

Deși unele tratamente pot necesita costuri suplimentare, accesul la facilitățile de bază, cum ar fi sauna, baia turcească sau piscina interioară, este inclus în pachet.

Wi-Fi și alte facilități

Conexiunea la internet Wi-Fi este de obicei inclusă în pachetele ultra all inclusive, ceea ce înseamnă că vă puteți menține legătura cu familia, prietenii sau chiar cu munca, dacă este necesar.

Alte facilități, cum ar fi serviciul de concierge, spălătoria și călcătoria, pot fi disponibile gratuit sau contra cost, în funcție de politica resortului.

Excursii și experiențe locale

Unele pachete ultra all inclusive includ și excursii sau experiențe culturale în preț. Acestea pot varia de la tururi ghidate în împrejurimi, la degustări de vin sau la ateliere de gătit tradițional.

Astfel, aveți oportunitatea de a explora cultura și tradițiile locului în care vă petreceți vacanța, fără a vă face griji în privința organizării și a costurilor.

Ultra all inclusive reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care își doresc să se bucure de o vacanță fără griji, cu acces nelimitat la facilități și servicii de lux. De la mesele delicioase și băuturile de calitate, la activitățile sportive și de divertisment, acest tip de pachet oferă o experiență completă, adaptată nevoilor și dorințelor fiecărui turist.

Cu toate acestea, este important să țineți cont de faptul că anumite facilități sau servicii pot fi supuse unor taxe suplimentare, în funcție de politica fiecărui resort.

Prin urmare, este esențial să vă informați în detaliu înainte de a alege un pachet ultra all inclusive, pentru a vă asigura că veți beneficia de toate facilitățile dorite în cadrul vacanței dumneavoastră.

Util: