În acest articol vrem să vă prezentăm o alternativă la un obicei destul de des întâlnit în ultima vreme în România! Iubitori ai soluțiilor de încălzire ca pe vremuri, foarte mulți români, pentru a se bucura în propria locuință de designul special care te duce cu gândul la soba lemne tradițională, cumpără la prețuri destul de piperate, sobe vechi neștiind că, de exemplu, meșterii de la PEFOC dețin în oferta lor, sobe noi cu aspect care imită extrem de fidel patina timpului și atmosfera de neegalat a sobei de demult. Practic, ai la dispoziție un produs nou, superior calitativ, dar la preț de sobă second-hand!

Specialiștii sibieni ne arată că, o dată cu trecerea timpului și inovațiilor din domeniu, sobele pe lemne au reușit să transforme soluțiile tradiționale, în surse moderne de căldură, care pot satisface și pe cei mai pretențioși dintre clienți. Sobele sunt disponibile într-o gamă diversificată de modele, acestea pot completa cu stil și bun gust, orice tip de amenajare interioară, oferindu-ți sentimentul că nicăieri nu este mai bine decât la tine acasă. Mulți dintre clienți se orientează către sobele confecționate din fontă, care încălzesc încăperea imediat după ce focul este aprins, dar oare câți dintre noi cunoaștem avantajele sobelor din oțel, căptușite cu șamotă?

Șamota este un material consumabil folosit la realizarea sobelor datorită calităților impresionante de izolare termică. Acest material influențează pozitiv procesul de ardere și contribuie la creșterea randamentului sobei. Folosirea șamotei are avantaje de ordin funcțional și estetic la nivelului oricărui dispozitiv care se vrea de calitate superioară. În acest fel, în camera de ardere a sobelor căptușite cu șamotă rămân mai puține reziduuri de cenușă, ușurând inclusiv întreținerea acesteia.

În plus, sobele din această categorie au un aspect deosebit și sunt mult mai ușor de curățat, sticla focarului fiind mereu curată. Fiind un material consumabil, șamota trebuie să fie înlocuită cel puțin o dată la 5 ani pentru ca aceasta să își păstreze proprietățile și același randament superior. În oferta magazinului www.pefoc.ro ai la dispoziție diverse modele de produse – de la sobe destinate încălzirii încăperilor de mici dimensiuni, până la modele de sobe cu putere mare ce pot încălzi încăperi generoase, dar și spații adiacente locului în care sunt montate.

Astfel, în funcție de preferințe, poți alege sobe moderne prevăzute cu picioare de susținere în forme diferite, legate la un cos de fum ceramic sau sobe rustice placate cu teracotă. Dimensiunile acestora sunt adaptate în funcție de spațiul disponibil pentru living-uri de dimensiuni ample, până la cămăruțe mici din cabane sau casele recondiționate în stilul vechi, tradițional românesc.

Orice sobă trebuie să fie, nu doar performantă, ci și aspectuoasă. Modelele actuale de sobe au un design atrăgător pentru toate gusturile. Cu linii moderne sau rustice, împrumutate de la sobele vechi din casele calde de la țară, noile modele de sobe completează cu personalitate, arhitectura locuinței tale, indiferent de stilul abordat.

Așadar, căldura și tehnologia unei sobe noi pe lemne cu aspect rustic îți oferă o stare de bine incomparabilă, motiv pentru care, clienții ar trebui să le aleagă în detrimentul modelelor second-hand, învechite tehnologic, dar și nejustificat de scumpe. PEFOC te va ajuta să alegi varianta potrivită pentru casa și bugetul tău. În plus, beneficiezi de consultanță specializată, garanție de calitate și livrare gratuită în toată țara, indiferent că ești în căutarea de sobe rustice, seminee electrice moderne sau alte produse din categoria focarelor performante!

Util:

More in:Publicitate