Industria ospitalitatii se afla intr-o continua schimbare deoarece trebuie sa se adapteze continuu pentru a satisface preferintele consumatorilor si pentru a tine pasul cu schimbarile tehnologice, dar mai ales cu reglementarile industriei.

Continua sa citesti si descopera viitoarele trenduri privind serviciile de distributie HoReCa, dar si oportunitatile si provocarile care ii asteapta pe cei din industrie!

Atat distribuitorii si furnizorii de produse, cat si restaurantele, cafenelele sau orice alta afacere care este parte din industria ospitalitatii ar trebui sa aiba invedere urmatorarele lucruri:

Modificarea preferintelor consumatorilor. Ca si in alte industrii, preferintele consumatorului se afla mereu intr-o continua schimbare, ceea ce modifica si nevoile pe care afacerile din domeniul HoReCa le au in relatie cu furnizorii. Companiile care ofera servicii de distributie pentru HoReCa trebuie sa anticipeze constant si sa raspunda acestor schimbari pentru a oferi servicii cat mai bune.

Progrese tehnologice. Progresele tehnologice transforma intregul peisaj, revolutionand modul in care lanturile de aprovizionare includ tot mai multe sisteme tehnologice si aplicatii de gestionare a intregului proces.

In plus, pe masura ce tehnologia continua sa modeleze obiceiurile consumatorilor, confortul si personalizarea serviciilor si produselor vor juca un rol tot mai important. Pentru a tine pasul cu aceste schimbari, tot mai multe firme care realizeaza distributie pentru HoReCa investesc in platforme online usor de utilizat sau aplicatii mobile.

Reglementari. Entitatile care reglementeaza industria HoReCa actualizeaza constant regulile astfel incat sa ajute afacerile sa ofere produse si servicii mai bune, etice si mai sigure pentru clienti.

In urmatorii ani, se preconizeaza o crestere a preocuparii privind transparenta sistemelor de distributie HoReCa, punandu-se accentul pe sisteme in care originea si calitatea ingredientelor sunt in prim plan. In acest caz, toate afacerile din aceasta industrie trebuie sa ramana la curent cu ultimele actualizari si sa se conformeze, desigur.

Intreaga activitate a afacerilor din industria ospitalitatii este si va fi influentata constant de evolutia atat a oamenilor, cat si a tehnologiei.

Perspective si recomandari pentru viitor

Pentru a ramane competitive si a se adapta la peisajul mereu in schimbare al distributiei, companiile din industria HoReCa ar trebui sa ia in considerare urmatoarele aspecte si recomandari.

Sustenabilitatea este viitorul. Toti distribuitorii ar trebui sa includa practici ecologice si sa acorde prioritate aprovizionarii durabile pentru a se alinia cu valorile in continua schimbare ale consumatorilor.

Tehnologia nu ar trebui sa lipseasca din niciun proces. Automatizarea proceselor, inteligenta artificiala, analiza datelor sunt doar cateva dintre instrumentele care pot fi folosite pentru a face afacerile care se ocupa cu distributia pentru HoReCa sa devina mai eficiente si sa ofere servicii si produse mai bune.

Informatia este putere. Indiferent de domeniul de activitate, informatia va fi intotdeauna cel mai important instrument care poate fi folosit atat pentru a tine pasul cu schimbarile din industrie, cat si pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor.

Perspectivele de viitor prezinta un peisaj dinamic, intr-o continua evolutie, fiind dificil pentru foarte multi sa tina pasul cu schimbarile.

Unul dintre distribuitorii de produse pentru HoReCa care ramane intotdeauna la curent cu tendintele pietei este Cinar Distribution. Adaptandu-se la preferintele pietei, la schimbarile tehnologice si ascultandu-si clientii, Cinar s-a pozitionat intotdeauna ca si un partener de incredere atat pentru restaurantele care comercializeaza produse fast food, cat si pentru cele care se ocupa cu retail-ul traditional.

Util:

More in:HoReCa